De makelaar die luistert naar
jouw wensen

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe woning, jouw huidige huis wilt verkopen of een huurder zoekt. Thijs staat voor je klaar.

Jij blij, wij blij.

 

Wij zijn homi – de nieuwe makelaar in Heusden & de Langstraat. Wij helpen jou aan die ene parel aan de bosrand van de duinen. Of zoek je een appartement in de Vesting? Misschien wil je jouw huis met uitzicht wel verkopen en inruilen voor een duurzame twee-onder-een-kap woning in je favoriete wijk? Wat je wensen ook zijn: wij helpen je graag. We zijn een no-nonsense makelaarskantoor waar klanttevredenheid het allerbelangrijkste is.

Grijp jij ook steeds mis?
Kies voor een aankoopmakelaar!

In deze overspannen markt heb jij zo een streepje voor. Laat je gegevens achter en wij nemen contact op.

homi de Langstraat

Wat ons uniek maakt.

Jij blij, wij blij

Bij homi vinden we jou als klant het allerbelangrijkste. Wij zijn pas blij, als jij dat ook bent. Onze relatie met klanten is gebaseerd op oprechte interesse en goed vertrouwen en dat waarderen wij enorm.

Lokale expert

Thijs weet wat er speelt in de regio en hoe hij het beste te werk kan gaan in de huidige woningmarkt. Geen wijk, straat of ontwikkeling in de Langstraat is hem onbekend. Thijs luistert naar jouw (woon)wensen en heeft een oprechte interesse in jouw als klant. Hij zet zijn schouders er graag onder om jouw droomwoning te vinden of om jouw huis met de beste deal te verkopen.

De beste on-en offline zichtbaarheid

Makelaars zijn ook marketeers! Online en offline zichtbaarheid is belangrijker dan ooit. In de huidige markt zijn wij de onderscheidende factor en spelen we in op de kansen die er liggen.

De beste presentatie van jouw woning

Wij zorgen ervoor dat jouw woning perfect in beeld wordt gebracht, zodat we de juiste doelgroep aanspreken. We geven je tips & tricks zodat jouw woning het mooiste gepresenteerd wordt én het beste tot zijn recht komt.

De beste prijs voor jouw woning

Onze homi's zijn vaklui die weten wat een woning waard is en voor welke prijs we jouw woning het beste te koop kunnen zetten. Wij adviseren jou over de prijs, maar als verkoper blijf je natuurlijk altijd eigen baas in portemonnee.

Grootste bereik door landelijk team

Achter de schermen zit een heel homi-team: backoffice medewerkers, marketingmedewerkers en grafische ontwerpers staan voor je klaar. Zo weet je zeker dat we altijd bereikbaar zijn, de meest creatieve marketingmiddelen inzetten en de mooiste presentatie van jouw woning verzorgen.

Statistieken

Over homi

3

Aantal kantoren

621

Verkochte woningen

83

% boven vraagprijs verkocht

9,2

Klanttevredenheidsscore

Loes | Tevreden klant

“Professionele makelaar die ons huis al binnen 1 week heeft verkocht. Iedereen bij homi denkt met je mee, geeft goed advies en komt afspraken na. Ik vond het een erg fijne samenwerking. Keep up the good work!”

Jerney | Tevreden klant

“Wat zijn jullie een leuk team! Het is te zien dat jullie plezier in jullie werk hebben en hier word je als verkoper enthousiast van. Zeker een aanrader als je geheel ontzorgd wil worden bij het verkopen van je huis.”

Als eerste op de hoogte van ons woningaanbod?

Schrijf je in voor ons woningzoekende bestand en ontvang als eerste ons nieuwe woningaanbod.