Wij zijn onderscheidend, eigenzinnig en professioneel.

We zijn een groep van slimme, ondernemende vakidioten met een passie voor de makelaardij.

Bij homi willen we dat iedereen zich thuis voelt, maar dit betekent niet dat we hele dagen lekker luieren alsof we thuis zijn. Wij zijn een groep van slimme, ondernemende vakidioten met een passie voor de makelaardij. Samen werken we iedere dag keihard zodat we onze klanten blij maken. Want zijn onze klanten blij, dan wij ook. Bij homi heerst een informele cultuur waar we elkaar aanspreken en behandelen als vrienden.

Het team van homi

Brand - Marketeer

Collin

Art Director

Priscilla

Priscilla haar jarenlange ervaring in de makelaardij zorgt ervoor dat ze weet waar ze het over heeft. Met haar grafische kunsten maakt ze de mooiste creaties voor onze website en socials, en zorgt ze ervoor dat elke woning de beste presentatie krijgt.

Content marketeer

Marjolein

Waar Priscilla de mooiste visuals creëert, is Marjolein verantwoordelijk voor de content die erbij staat. Ze houdt van het creëren van social posts, inspirerende blogs, toffe nieuwsbrieven en SEO-teksten.

Junior AV-specialist

Milan

Als junior AV-specialist zorgt Milan voor de videocontent. Hij verzorgt naast de videocontent ook de ICT zaken voor Homi waaronder de website etc. Milans ervaring als vrijwilliger bij verschillende lokale omroepen helpen hier aan mee.

Junior Online-Marketeer

Elise

De junior online-marketeer van C&R. Ik ben verantwoordelijk voor de social media kanalen. Ook steun ik de backoffice. Doordat ik precies te werk ga zorg ik voor een duidelijk beeld van de posts!

Junior Mediavormgever

Jara

Jara haar ervaring met mediavormgeving past goed in het team. Ze houdt zich vooral bezig met de video en fotografie maar eigenlijk kan Jara op alle vlakken van vormgeving meedraaien!

Junior Online-Marketeer

Demi

Demi houdt zich bezig met het social media gedeelte, ze beheert de social media kanalen van Homi en ze vindt het vooral leuk om creatief bezig te zijn met het creëren van content.

Onze eerste Homi.

Coen

Homi is geboren uit het creatieve brein van deze man. Hij keek naar de makelaardij en dacht: dit moet anders. Het is tijd voor een nieuwe generatie makelaars die klanten van begin tot eind ondersteunen en helpen bij het aan-en verkopen van woningen. Want jouw thuis is je meest kostbare bezit!

Makelaar

Thijs

Thijs is jouw makelaar in de Langstraat. Na een carrière in de IT gooit Thijs het over een andere boeg. Met de juiste papieren op zak, begint Thijs aan zijn avontuur als makelaar. Zijn kennis, ambitie en energieke karakter maken hem een unieke makelaar.

Makelaar

Dieuwertje

Dieuwertje is jouw makelaar in Etten-Leur en omstreken. Met ruim 11 jaar ervaring op zak in de vastgoedwereld weet Dieuwertje waar ze het over heeft. Een huis kopen of verkopen is een spannende en unieke periode in het leven van mensen. Dieuwertje vindt het geweldig dat ze daar mensen bij mag helpen en begeleiden.

Makelaar

Marrit

Marrit is niet alleen een ervaren makelaar bij homi Roosendaal, maar ook een erkend taxateur. Samen met Dieuwertje vormt ze een team in de regio Etten-Leur. Marrit is altijd goed gemutst en weet met haar energieke en klantvriendelijke karakter bij veel klanten een glimlach op hun gezicht te toveren.

Makelaar

Rachell

Makelaar

Nigel

Back Office

Cynthia

Back Office

Femke

Kom jij bij ons werken?

Word jij enthousiast van werken binnen de wereld van de makelaardij en klanten blij maken? Dan pas jij bij homi. Bekijk onze openstaande vacatures, we zien graag jouw sollicitatie graag tegemoet. Staat jouw droombaan er niet bij? Ook open sollicitaties zijn van harte welkom.

Naar vacatures

Meer weten? Je leest het in onze brochure.

Over ons verhaal, onze kracht en onze visie.