Droom jij van een carrière als
succesvolle makelaar?

Wij zijn er ook voor de makelaren die (nog) geen papieren hebben.

Binnen één maand starten als homi makelaar

Ben je bezig met de makelaarsopleiding en wil je straks graag als zelfstandige makelaar aan de slag? Een eigen onderneming beginnen is spannend, maar met ons franchiseconcept lift je mee op de merkbekendheid en succesformule van homi. Wanneer je als franchisenemer start, loop je beduidend minder risico. Wij zorgen ervoor dat jij de juiste begeleiding en ondersteuning krijgt zodat je zelfverzekerd aan jouw carrière als zelfstandige begint.

jouw eigen makelaarskantoor

De voordelen van franchise


Minder risico

Een onderneming starten is spannend en vraagt vaak een grote investering. Wanneer je aansluit bij homi franchise loop je beduidend minder risico. Het vraagt van jou een kleine investering en vervolgens ga je pas afdragen wanneer je verkoopt.


Merkbekendheid

Als franchisenemer profiteer je van de merk- en naamsbekenheid van homi. Wij hebben al een naam opgebouwd in de woningmarkt en omdat jij als franchisenemer de huisstijl overneemt, boek je snel herkenbaarheid in jouw regio.


Begeleiding

Bij ons sta je er niet alleen voor, sterker nog: we begeleiden en helpen je vanaf dag één. Zo mag je bijvoorbeeld meelopen met een van onze makelaren zodat je ervaring en kennis opdoet. Helpen we je bij het voorbereiden van intakes en staan we altijd voor je klaar als kennisbank en coach.


Snel leads en omzet

Onze bewezen succesformule zorgt ervoor dat jij snel online en offline zichtbaarheid krijgt en leads binnenhaalt. Binnen één maand ben je bij ons up and running en lopen de eerste campagnes die jou van klanten gaan voorzien. Zo geef je jouw makelaarskantoor een vliegende start.

Eigen baas, maar je staat er nooit alleen voor

Bij homi hebben we passie voor de makelaardij en zijn we enorm enthousiast over ons mooie vak. Ook zijn we continu op zoek naar getalenteerde personen om ons team te versterken. Wanneer jij je aansluit bij onze succesformule ben je eigen baas en ondernemer, maar je staat er absoluut niet alleen voor. Onze collega’s helpen, coachen en ondersteunen je vanaf dag één. We werken als team samen aan ons succes!

Enthousiast?

Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden graag met je.