Is jouw makelaarskantoor toe aan de volgende stap?

Met ons franchiseconcept gun je jouw makelaarskantoor het succes dat het verdient.

Binnen één maand starten als homi makelaar

Merk je dat je steeds minder klanten aantrekt, dat de concurrentie moordend is en dat het lastig is om de tijd te vinden om te investeren in je naams- en merkbekendheid? Wanneer je jouw kantoor omzet tot homi makelaarskantoor, lift je mee op de merkbekendheid en succesformule van homi. Wij zorgen ervoor dat jouw naamsbekendheid in de regio groeit, je meer leads genereert en jouw kantoor weer concurrenten omverblaast.

jouw eigen makelaarskantoor

De voordelen van franchise


Minder risico

Jouw makelaarskantoor opnieuw in de markt zetten, is spannend en vraagt vaak een grote investering. Wanneer je aansluit bij homi franchise loop je beduidend minder risico. Het vraagt van jou een kleine investering en vervolgens regelen wij alles voor je zodat je snel in een nieuw jasje de top van de markt bestormt.


Merkbekendheid

Als franchisenemer profiteer je van de merk- en naamsbekenheid van homi. Wij hebben al een naam opgebouwd in de woningmarkt en omdat jij als franchisenemer de huisstijl overneemt, boek je snel herkenbaarheid in jouw regio.


Begeleiding

Bij ons sta je er niet alleen voor, sterker nog: we helpen je vanaf dag één. Met jouw ervaring in de makelaardij en onze kennis over het opzetten en succesvol maken van een nieuw makelaarskantoor in een regio, zorgen we ervoor dat jij snel leads binnenhaalt.


Snel leads en omzet

Onze bewezen succesformule zorgt ervoor dat jij snel online en offline zichtbaarheid krijgt en leads binnenhaalt. Binnen één maand ben je bij ons up and running en lopen de eerste campagnes die jou van klanten gaan voorzien. Zo geef je jouw makelaarskantoor een vliegende start.

Eigen baas, maar je staat er nooit alleen voor.

Bij homi hebben we passie voor de makelaardij en zijn we enorm enthousiast over ons mooie vak. Ook zijn we continu op zoek naar makelaarskantoren die zich bij ons willen aansluiten. Wanneer jij je aansluit bij onze succesformule ben je eigen baas en ondernemer, maar je staat er absoluut niet alleen voor. Onze collega’s helpen, coachen en ondersteunen je vanaf dag één. We werken als team samen aan ons succes!

Enthousiast?

Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden graag met je.