Ons franchiseconcept voor
alle makelaars.

De studerende makelaar, ervaren makelaar en het makelaarskantoor.

Wij staan voor je klaar, van begin tot eind

Bij homi franchise krijg jij alle tools om als zelfstandige makelaar succesvol te zijn. Dankzij onze succesformule onderscheid je jezelf van jouw concurrenten, focus je op tevreden klanten en genereer je meer leads! Wij weten precies wat je allemaal moet regelen om succesvol te zijn als makelaar en helpen je hier graag bij.
Ons concept werkt voor de startende makelaar en de ervaren makelaarskantoren.

Onze diensten

Wat we doen

Netwerk van professionals

Geen enkele makelaar is bij ons alleen. Je staat direct in contact met een netwerk van homi makelaars die samen willen groeien en daarom alle kennis en ervaringen delen.

Fotografie & Video

Op landelijk niveau worden er afspraken gemaakt met de beste partijen voor woning fotografie en video. Zo hoef jij je hier geen zorgen om te maken en hebben alle homi makelaars dezelfde professionele uitstraling.

Social media & website

Iedere homi makelaar krijgt een eigen website en een facebook en instagram pagina. Je beheert deze pagina’s samen met de homi marketing afdeling, waar designers en content marketeers klaar staan om jou te ondersteunen.

Backoffice

Even niet bereikbaar? Geen probleem, de centrale backoffice zal jouw klanten helpen aan de hand van actuele informatie uit onze systemen. Ook ondersteunen zij jou door bijvoorbeeld koopcontracten op te maken, scheelt jou weer tijd.

Accountant & Juridisch

Naast alle sales, marketing en operationele ondersteuning adviseert een ervaren accountant en huisadvocaat alle homi makelaars bedrijfsmatig, financieel, fiscaal en juridisch. Zo zorgen we ervoor dat onze succesformule ook bij jou voor het optimaal resultaat zorgt.

Automatisering

Tijdwinst door geoptimaliseerde processen met de beste tools. Wij halen de beste systemen en tools in huis, zodat jij hier gemakkelijk gebruik van kan maken.

Training & Opleiding

Naast de opleiding tot makelaar bieden wij trainingen en workshops aan op gebied van sales & verkooptechnieken, marketing, succesvol ondernemen en social media. Zo blijf jij je ontwikkelen en sta je sterk in je schoenen binnen jouw vakgebied.

Marketing & Leads

Het genereren van leads is het belangrijkste voor je succes als makelaar. Door effectieve marketing- en communicatiecampagnes zorgen wij ervoor dat jij meer leads binnenhaalt. Onze creatieve marketingmedewerkers weten de doelgroep te vinden en binnen te halen.

Branding

Als homi makelaar ben je direct onderdeel van een krachtig merk. Onderscheidend, herkenbaar en consistent. Zo geniet je mee van de naamsbekendheid en de succesformule van homi.

Meer weten? Je leest het in onze brochure.

Over ons verhaal, onze kracht en onze visie.

Statistieken

De cijfers liegen er niet om

1631

Tevreden klanten

783

Verkochte woningen

11

Medewerkers

5

Jaar actief