Het is tijd voor de
nieuwe generatie makelaars.

Wij geloven dat de makelaardij anders kan.
Frisser, innovatiever en laagdrempeliger.

Onze bewezen succesformule

Wij zorgen ervoor dat jij je focust op hetgeen waar je goed in bent: intakegesprekken met potentiële klanten, taxaties uitvoeren en woningen verkopen. De rest – creatieve marketingcampagnes, een goede online zichtbaarheid, nieuwe leads en materialen zoals te koop borden, mappen en leuke cadeautjes – regelen wij. Dit doen we met een team van gedreven professionals in diverse vakgebieden en een kant-en-klaar bewezen concept wat zorgt voor meer klanten, snellere verkopen, hogere opbrengsten én tevreden klanten.

aan de slag

In 7 stappen starten als makelaar.

stap 1. kennismaking

Je bent welkom op ons hoofdkantoor zodat we samen om het genot van een kopje koffie kunnen bijpraten. Wij leren jou graag kennen. Wat zijn jouw redenen om makelaar te worden? Heb je al ervaring of studeer je nog? Natuurlijk mag jij ons ook alles vragen. We leggen je graag meer uit over homi en geven je een kijkje achter de schermen.

stap 2. dagje meelopen

Ben je na onze kennismaking enthousiast en heb je nog geen ervaring in de makelaardij? Loop een dagje mee met een van onze homi makelaren! Op die manier kun je een beetje proeven van het leven als makelaar en doe je goede praktijkervaring op. Heb je al wel jaren ervaring als makelaar? Dan gaan we (wanneer jij dat wil) meteen door naar stap 3.

stap 3. bedrijfsplan

Jij krijgt natuurlijk van ons te horen hoe de homi succesformule in elkaar steekt, maar we zijn ook benieuwd naar jouw bedrijfsplan! Jij wordt eigen ondernemer. Dit kan spannend zijn, dat begrijpen we. Je helpen je hier zeker bij. Maar om het van beiden kanten te laten slagen vragen we ook aan jou om een bedrijfsplan te schrijven.

stap 4. papierwerk en champagne

Schudden we elkaar de hand en ben je klaar om als homi makelaar de top van de markt te bestormen? Super! Bedankt voor het vertrouwen. We treffen elkaar weer op ons hoofdkantoor. Hier nemen we al het papierwerk door, wordt er getekend en poppen we een fles campagne. Proost! Op een mooie samenwerking.

stap 5. fotoshoot

We plannen samen met onze professionele fotograaf een fotoshoot in. Hij maakt foto's van jou als makelaar, zowel portretten als actieve foto's in de buitenlucht. Deze beelden gebruiken wij voor jouw website, social media kanalen en campagnes.

stap 6. offline en online

Jouw website en social media kanalen worden door ons aangemaakt en gevuld met informatieve en persoonlijke content. Daarnaast zorgen we ervoor dat jij de benodigde brochures, flyers, verkoopborden en ander marketingmateriaal hebt om jouw werk goed te kunnen doen. Dit doen we niet alleen wanneer je start, maar je gehele loopbaan als homi makelaar.

stap 7. lanceringscampagne

Het is tijd om van de daken te schreeuwen dat jij bent gestart als homi makelaar. Dat doen wij dat ook met veel lawaai. We maken een creatieve lanceringscampagne zodat jij zo snel mogelijk veel online en offline zichtbaarheid creëert en leads genereert.

stap 8. aan de bak

Yes, je bent gestart als homi makelaar. Gefeliciteerd! Wij staan altijd voor je klaar.

Succesverhalen

“In 3 jaar tijd de grootste makelaar van Roosendaal”

homi is ontstaan vanuit één van de snelst groeiende makelaarskantoren van Nederland: C&R Makelaars. Opgericht in 2016 groeide het kantoor binnen 3 jaar uit tot de grootste makelaar van Roosendaal. Het kantoor telt nu 6 medewerkers en jaarlijks verkopen ze ruim 200 woningen.

wij nemen jou een hoop werk uit handen.

Wat mag je van ons verwachten ?

Marketing

Effectieve en onderscheidende marketingcampagnes zodat je online jouw zichtbaarheid vergroot en meer leads genereert.

• website

• sociale media

• online en offline adverteren

• unieke content

Backoffice

Onze backoffice helpt jouw klanten aan de hand van actuele informatie uit onze systemen. Ook maken ze bijvoorbeeld koopcontracten op en beheren ze de agenda.

• Altijd bereikbaar

• Opmaken koopcontracten

• Beheren agenda

Organisatie

Het homi hoofdkantoor staat als een huis. Wij regelen de juiste tools en systemen zodat jij je focust op klanten blij maken.

• Systemen & tools

• Ervaren professionals

• Juridische ondersteuning

• Accountant tot je beschikking

Academy

Geen enkele makelaar is bij ons alleen. Je staat direct in contact met een netwerk homi makelaars die samen willen groeien.

• Trainingen en coaching

• Netwerk van makelaars

• Delen van kennis en ervaring

• Gezellige borrels

Meer weten? Je leest het in onze brochure.

Over ons verhaal, onze kracht en onze visie